De contract management service

Alle contracten op één plaats in de Cloud.

Voor een goed overzicht van uw contracten, biedt P.Schmidt Consultancy Services u met de contract management service de mogelijkheid om uw contracten te inventariseren en op te nemen in de digitale contract management oplossing van Marketdojo.

Dit betekent dat u direct een duidelijk overzicht en inzicht heeft in uw contracten.

U kunt uw contracten selecteren op grootte en vervaldatum, zodat u uw acties voor een verlenging ruim van tevoren kunt plannen.

Daarnaast worden de stakeholders binnen uw organisatie ook op de hoogte gehouden van de status van het contract en blijven ze gedurende de contractlevenscyclus betrokken.

De voordelen van deze contractmanagementdienst kunnen als volgt worden samengevat:

– Mogelijkheden tot kostenreductie.
– Het minimaliseren van de risico’s.
– Een overzicht van de kosten en verplichtingen.
– Betere interactie tussen leverancier en klant.
– Uw verlengingen goed inplannen.
– Minder administratie.
– Eén plek voor alle contracten.

Kosten

Inventaris en rapportage: € 1.750 exclusief BTW (max. 25 contracten).

Cloud service kosten: Eerste 10 contracten gratis, daarna 1000 euro exclusief BTW per jaar voor maximaal 100 contracten, ongeacht de opslagcapaciteit en het aantal gebruikers.

Wanneer uit de eerste analyse blijkt dat er besparingen mogelijk zijn en dat deze gewenst zijn, zal een 75/25 (klant/pscsbv.nl) distributievergoeding van toepassing zijn. Tot de besparingen behoren ook onopgemerkte factureringsfouten of diensten die gewoon doorgaan als gevolg van verkeerd leveranciersgedrag.

Aanbod geldig tot eind 2019.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie door het antwoordformulier in te vullen, dan wel mij te bellen op 06-217 124 72.